Bestel nu de mooiste ballonpilaren en ballonnenbogen van Veenendaal!

Balllonpilaren en ballonnenbogen zijn prachtige ballondecoraties die zowel voor persoonlijke als zakelijke gelegenheden heel geschikt zijn. Verjaardagen, jubilea, feestelijke openingen, bruiloften: door de veelzijdigheid van deze ballondecoraties, zijn ze overal voor te gebruiken. Je kunt zelf kiezen welke kleuren je wil gebruiken voor de ballonnen, dus ze zijn altijd af te stemmen op de gelegenheid, je smaak of bedrijf.

Ballonnenbogen of ballonpilaren bestellen in Veenendaal

Woon/werk je in de buurt van Veenendaal en heb je binnenkort iets te vieren? Bestel bij ons je ballonnenboog. Mix en match je favoriete kleuren voor een unieke en persoonlijke ballonversiering! Voor elke gelegenheid zijn gave ballondecoraties te maken. Voor een bruiloft kun je bijvoorbeeld denken aan: een boog in de vorm van een hart, rode en witte ballonnen, romantische zwanen van ballonnen, een pilaar met een enorm hart als topballon… en schitterend dat ze zijn op foto’s!

Ballonpilaren zijn recht met of zonder topballon te bestellen, maar ook met een persoonlijke tekst of boodschap. Voor bedrijven kunnen we zelfs logo’s bedrukken op onze pilaren. Zelf andere ideeën? We leveren ballondecoraties op maat, dus neem contact met ons op en dan kijken we samen naar de mogelijkheden!

Bekijk hier de mogelijkheden voor ballondecoraties in Veenendaal!

Geplaatst in Ballonnen en getagd met , , , , , , , , .

2 reacties

  1. Supermooi! Wij willen er twee voor onze bruiloft. Hoe lang van te voren moeten we bestellen?

  2. Hoi Chantal, dank je wel voor het compliment. Hoe eerder hoe beter natuurlijk, maar maximaal 5 werkdagen van te voren bestellen is wel gewenst! 🙂

Reacties zijn gesloten.