Hoera, geslaagd! Dat moet gevierd worden!

Nog héél even in spanning afwachten, maar binnenkort worden de uitslagen van de eindexamens bekendgemaakt. Dan hoor jij, of een bekende van je, of je geslaagd bent voor je middelbare school. Spannend! Je bent ongetwijfeld al aan het nadenken over een geslaagd feestje om te vieren dat je je diploma gehaald hebt.

Geslaagde verrassen

Ben je niet zelf degene die binnenkort dat belangrijke telefoontje krijgt, maar is het bijvoorbeeld je zoon, dochter, nichtje, vriend, vriendin? Bij FeestGarant hebben we een feestelijk assortiment aan geslaagd-artikelen, zowel decoraties als cadeautjes. Niet alleen mag de vlag uit wanneer iemand geslaagd is, maar je kunt ook het hele huis volhangen met feestartikelen zoals slingers, ballonnen, huldeschilden en heliumballonnen/folieballonnen. Zo maak je deze bijzondere dag nóg specialer!

Behalve onze collectie geslaagd-artikelen, kun je ook overwegen een bijzondere cadeauballon te geven. We stoppen jouw gekozen cadeautje dan in een grote ballon die eerst uit elkaar moet knallen voordat het cadeautje uitgepakt kan worden.

Online geslaagd-feestartikelen bestellen

Geen tijd om langs te komen in onze winkel in regio Veenendaal? Via onze webshop kun je alle geslaagd-producten gewoon vanuit huis bestellen. Niet alleen voor de dag van de eindexamenuitslag, maar ook voor andere bijzondere momenten: het halen van een zwemdiploma, afstuderen, het behalen van een rijbewijs of een veterstrikdiploma!

Bestel je feestartikelen voor een geslaagde hier!

Geplaatst in Feestartikelen en getagd met , , , , , , , , , .

3 reacties

  1. Onwijs vet, zo’n cadeauballon! Ga er 1 laten maken voor mijn broertje. Nu maar hopen dat hij slaagt, hahaha.

Reacties zijn gesloten.