Feestartikelen babyshower bestellen

Krijg jij, een vriendin, je zus, buurvrouw of dochter binnenkort een baby? Dat moet gevierd worden! Misschien ben je al druk bezig met het plannen van een babyshower of geboortefeest. Hiervoor mogen babyversieringen niet ontbreken.

Feestartikelen babyshower bestellen

Feestartikelen voor een babyshower kun je makkelijk online bestellen in onze webshop. Bekijk hier ons uitgebreide assortiment met onder andere roze en blauwe slingers, ballonnen, bordjes, bekers, tafelkleden, servetten en decoraties. Ook hebben we een heleboel folieballonnen met babythema. Die zijn niet alleen leuk ter versiering, maar ook om cadeau te doen!

Geboorteborden en geboorteversieringen

Thuiskomen uit het ziekenhuis met een pasgeboren baby is een bijzonder moment. Verras de kersverse ouders met mooie geboorteversieringen in huis, zoals een geboortebord, letterslingers, vlaggen en straatbanners, babyballonnen, roze of blauwe slingers, een huldebord en afzetlint. Zo kan ook gelijk de rest van de straat meedelen in de blijdschap. Of het nou een jongen, meisje of tweeling is, alle versieringen vind je hier.

Zie ook onze foto’s van de winkel!

Geplaatst in Feestartikelen en getagd met , , , , , , , , , , , , , .

2 reacties

  1. Hoi Gea,

    Jazeker. Wij maken mooie ballonnenbogen in ieder gewenst thema. Voor een geboorte van een jongetje kun je bijvoorbeeld kiezen voor de kleuren licht blauw afgewisseld met wit. Mocht je meer informatie willen kun je even contact met ons opnemen.

Reacties zijn gesloten.