Zet het bier maar koud! Oktoberfest kleding en Tirolerkleding online kopen?

Voor alle bierbuiken en charmante Fräuleins is oktober de leukste tijd van het jaar: Oktoberfest is aangebroken! Een maand lang genieten van heerlijk koud bier, de beste feesten en lekker foute Schlägermuziek. Daar horen natuurlijk passende feestaccessoires en outfits bij. Oktoberfestkleding en tirolerkleding kopen?

Dirndl-jurken en Heidi-pruiken mogen niet ontbreken op Oktoberfest

Bij ons in de winkel of in de webshop vind je Oktoberfestkleding en Tirolerkleding voor mannen en vrouwen. De dames mogen zich tijdens Oktoberfest flink uitdossen met een sexy Dirndl-jurkje of Tiroler jurkje. Compleet met Heidi-pruik (twee lange vlechten) en witte kniekousen! Houd je niet zo van jurkjes, dan kun je als vrouw natuurlijk ook wat simpeler verkleed gaan. Een alternatieve outfit is een tiroler blousje met bierbril, korte lederhosen en Oktoberfesthoed.

Lederhosen en Tirolerkleding voor mannen

De klassieke Duitse Oktoberfestkleding voor mannen bestaat uit lederhosen (het liefst natuurlijk van echt leer), tirolerkleding (zoals een tirolerbroek) en een Oktoberfesthoed. Onder de lederhousen gaat een stoer rood-wit geruit blousje. Als extra kers op de taart kun je er nog stevige (wandel)schoenen onder doen met witte sokken. Behalve de klassieke lederhosen hebben we ook varianten met grappige printjes, zoals de Delfts-blauw lederhosen voor een grappige mix van Duitsland en Nederland of de Alm Hirsch-lederhosen.

Feestartikelen Oktoberfest

Naast onze mooie Oktoberfestkleding hebben we ook een heleboel grappige accessoires om je outfit compleet te maken. Een Dirndl- of lederhosen-schort bijvoorbeeld, voor als je the real thing niet helemaal aan kan. Maar ook Oktoberfesthoedjes, bierbrillen, pruiken en sokken/kniekousen.

Organiseer je zelf een feest voor Oktoberfest? Dan heb je natuurlijk slingers en wanddecoratie nodig voor de feestlocatie. Behalve feestversiering speciaal voor Oktoberfest kun je ook eens denken aan iets originelers, zoals ballondecoraties of ballonfiguren.

Versier je feestlocatie met ballonnen, slingers, linten, confetti, afzetlint, deurgordijnen of feestverlichting. Maar het allerbelangrijkste van het organiseren van Oktoberfest blijft toch: zorgen dat het bier koud staat!

Geplaatst in Feestartikelen en getagd met , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , .