Feestwinkel Veenendaal heeft het grootste assortiment sinterklaaskostuums

Nog maar heel eventjes tot Sinterklaas weer in Nederland aankomt. Ook in Veenendaal wordt sinterklaas dit jaar weer uitgebreid gevierd. Ga jij ook op pad als sint of zwarte piet? Feestwinkel Veenendaal heeft een enorm assortiment aan mooie sinterklaaskostuums en pietenpakken voor ieder budget!

Sinterklaaskostuum kopen bij feestwinkel Veenendaal

Op zoek naar een sinterklaaskostuum? Bij feestwinkel Veenendaal verkopen we complete kostuums van de goedheiligman, zowel compleet als in losse onderdelen. Je hebt bijvoorbeeld al een sinterklaaskostuum compleet met habijt, mantel, cape, mijter en stola voor maar 185 euro. Jaren sinterklaasplezier voor een lage prijs.

Wil je een luxer sinterklaaskostuum kopen? Feestwinkel Veenendaal heeft ook kostuums van de allerbeste kwaliteit, gemaakt met echt katoen-fluweel. Compleet met habijt, mantel, cape en stola.

Zo´n luxe kostuum is een hele goede optie als je ieder jaar weer zelf sinterklaas speelt of een sinterklaas nodig hebt, bijvoorbeeld op school of op je werk. Een sinterklaaskostuum van zulke hoge kwaliteit slijt niet snel, dus hij blijft jaren mooi.

Heb je al onderdelen van een sinterklaaskostuum in huis of wil je er zelf een samenstellen? Je vindt bij ons ook losse sinterklaasmantels, pruiken, baardstellen en sinterklaasaccessoires zoals staffen, handschoenen en ringen.

Pietenpak kopen bij feestwinkel Veenendaal

Speel je Zwarte Piet (of Kleurenpiet, Kaaspiet, of Stroopwafelpiet) en ben je op zoek naar een pietenpak? In onze webshop bestel je makkelijk een pietenpak die helemaal past bij jouw budget en wensen. Zo hebben we goedkope pietenpakken voor kinderen (voor maar 24,95) en voordelige pietenpakken in verschillende kleuren voor volwassen.

Investeren in een zwartepietenkostuum dat jarenlang mooi blijft? Onze luxe pietenpakken zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en gemaakt van 100% katoen. Een echte aanrader voor mensen die vaker als piet op pad willen en voor de echte, professionele pieten.

Behalve alle sinterklaas- en pietenkostuums heeft feestwinkel Veenendaal ook veel mooie accessoires, zowel als aanvulling voor je kostuum als voor het sinterklaasfeest zelf. Pietenpruiken, maillots, schmink, slingers, ballonnen, juten zakken, oorbellen, het boek van sinterklaas; alles om optimaal te genieten van het leukste feest van het jaar!

Op zoek naar andere feestartikelen?

Het grootste assortiment sinterklaasartikelen vind je bij feestwinkel Veenendaal!

Geplaatst in Feestartikelen en getagd met , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , .

2 reacties

  1. Ik ben er een beetje laat bij dit jaar, maar is het nog op tijd als ik nu een pak bestel voor komend weekend?

  2. Hoi Floris, voor aankomend weekend hebben we nog wel het één en ander beschikbaar. Stuur even een mailtje naar info@feestgarant.nl of bel naar de winkel op telefoonnummer 0318 611750 en dan bespreken we het even.

Reacties zijn gesloten.