De gaafste ballondecoraties van Veenendaal!

Gewone ballonen zijn altijd goed, maar voor sommige gelegenheden wel een tikkeltje saai. Daarom bieden wij een heleboel extra mogelijkheden voor gave ballondecoraties, waarvan we zeker zijn dat ze je zullen wegblazen! Je kunt kiezen voor heliumballonnen in plaats van standaard ballonnen: deze blijven uit zichzelf in de lucht hangen en zien er extra feestelijk uit. Ook hebben we folieballonnen in allerlei soorten, kleuren en vormen. Maar wil je écht iets bijzonders, dan ga je voor een ballonpilaar, ballonnenboog of cadeauballon. Ballondecoraties Veenendaal maakt alles!

Ballonnenboog of ballonpilaar in Veenendaal

Ballonenbogen en ballonnenpilaren zijn geweldige sfeermakers bij grote feesten zoals bruiloften en jubilea. Maar ook voor kleine aangelegenheden zijn deze uitermate geschikt: een opening van een zaak, een receptie, een feestelijke borrel of verjaardag. Je kunt zelf kiezen in welke kleuren je je ballondecoratie wil hebben, waardoor hij helemaal aangepast kan worden aan de huisstijl of het thema. Ook is het mogelijk te werken met vormen, zoals harten en cijfers. Ballondecoraties in Veenendaal kijkt samen met jou naar de mogelijkheden.

Ballondecoraties op maat laten maken

We bieden aardig wat mogelijkheden op het gebied van ballondecoraties, maar misschien heb jij nog wel een véél beter idee. Neem contact op met onze feestwinkel, dan kijken we samen wat er allemaal mogelijk is. We kunnen ballondecoraties maken in veel verschillende vormen, maten en kleuren, dus voor elke gelegenheid kunnen we iets moois maken. Ballondecoraties Veenendaal helpt je er een feestje van te maken.

Cadeauballonnen

Heb je een leuk cadeau gekocht, maar wil je het nét wat spectaculairder maken? Geef dan een cadeauballon. Bij ballondecoraties Veenendaal kunnen wij jouw cadeautje (met een maximale breedte van 13 centimeter) in een prachtige, grote ballon stoppen. Om het cadeautje eruit te krijgen, moet de ontvanger de ballon doorprikken. Voor een extra spetterend resultaat kunnen we er ook nog confetti in stoppen. We weten zeker dat de ontvanger je cadeautje zo nooit zal vergeten! Een cadeauballon is zeer geschikt voor bijvoorbeeld babyshowers en vrijgezellenfeesten.

Heliumballonnen en folieballonnen

Voor ballondecoraties Veenendaal kun je ook zeker heliumballonnen of folieballonnen overwegen. Ballonnen horen er namelijk mooi bij te hangen. Een goede manier om dit te doen is een ballon te laten vullen met helium. Heliumballonnen blijven uit zichzelf (rechtop) in de lucht hangen, waardoor ze er supervrolijk uitzien. In onze feestwinkel kun je kiezen uit heliumballonnen in meer dan 40 kleuren. Ook hebben we verschillende metallicballonnen en heliumballonnen voor verjaardagen.

Folieballonnen worden vaak gebruikt als cadeautje, bijvoorbeeld wanneer iemand ziek is of om iemand ‘welkom thuis’ te heten. Folieballonnen hebben we in ontzettend veel soorten voor verschillende thema’s, zoals:

✔ Mickey Mouse-ballonnen
✔ Hartenballonnen
✔ Folieballonnen voor bruiloften
✔ Smileys
✔ Cijferballonnen
✔ Frozen-ballonnen
✔ Ballonnen met Disney-prinsessen
✔ ‘Welkom thuis’-ballonnen
✔ Heliumballonnen voor babyshowers en bruiloften

Ballondecoraties Veenendaal

Met ballondecoraties Veenendaal creëer je altijd de juiste sfeer. Neem contact met ons op voor meer informatie.