Feestverhuur Veenendaal

Heb je een verkleedkostuum maar voor een korte periode nodig, bijvoorbeeld voor Sinterklaas of Kerst? Met feestverhuur Veenendaal is dit geen enkel probleem. Behalve ons ruime assortiment aan koopkostuums, kun kleding voor Sinterklaas, Kerst en Pasen bij ons ook huren. Dat is heel voordelig, want je hoeft niet te investeren in een kostuum dat je misschien wel nooit meer draagt.

Abraham-pop of Sarah-pop huren Veenendaal

Als je 50 wordt, zeggen ze ook wel dat je Abraham of Sarah gezien hebt. Daarom worden jarigen op hun 50e vaak verrast met een grote Abraham- of Sarah-pop voor de deur. Je kunt zelf aan het knutselen gaan, maar nog makkelijker is het om een Abraham- of Sarah-pop te huren in Veenendaal. Met feestverhuur Veenendaal kun je een opblaasbare pop van 3,5 meter hoog huren. Dat maakt nog eens indruk! Je kunt hem bij ons in de winkel komen afhalen en gemakkelijk zelf opzetten.

Feestverhuur Veenendaal staat voor je klaar met alle soorten feestverhuur: van feestkleding tot het huren van een Abraham-pop of een Sarah-pop. Kijk snel in onze webshop en huur vandaag nog je feestartikelen in Veenendaal!